Відгуки про Менделя Миколу Андрійовича з сайту клініки «Оберіг»

Після того, як я звільнився з клініки «Оберіг» інформація з сайту була видалена, проте мені шкода відгуків моїх пацїєнтів, які назбиралися за 12 років роботи. Саме тому я скопіював інформацію з наступних сторінок сюди:

https://oberig.ua/doctor/mendel-mikola-andriiovic-21

https://oberig.ua/doctor/mendel-mikola-andriiovic-21/reviews

Леся

2 грудня 2020

Лікаря шукала інтуїтивно та читала відгуки. Після першої зустрічі на консультації зрозуміла, що інтуїція мене не підвела, операція пройде ідеально. Фахівець, професіонал, гарно відчуває людину, дає чіткі відповіді на питання, консультує так, що пацієнт реально ні про що не хвилює ться. Ну і окрема подяка за почуття гумору))) та ідеальні шви. Я зовсім не сумніваюся, що вже влітку буду засмагати у роздільному купальнику. Слідів хірургічного втручання ніхто не помітить. Дуже рекомендую!

Світлана

24 січня 2020

Лікар Мендель М.А. у жовтні 2019 року зробив мені баріатричну (з метою схуднення) операцію на шлунку. Перш за все вдячна лікарю за те, що підтримав мій намір змінити свій фізичний стан, а відповідно і стиль життя. День операції + дві доби в стаціонарі = за рік мінус 44 кг, нові можливості і відчуття. Безмежна вдячність Миколі Андрійовичу за професіоналізм найвищого рівня, піклування, комфортне спілкування!

Михайло

24 серпня 2019

привіт друзі це дійсно лікар від Бога обіймаю вас Микола Андрійович

Орест Біляєв

14 червня 2019

Дякую Мендель Миколаю Андрійовичу, лікар з золотими руками, добрим серцем, людина від якої віє силою духу, що і мені надавало сил і надій на одужання. Здоров’я Вам і близьким, Дай Вам Бог здоров’я!

Антон

31 травня 2019

Всім привіт) Хочу написати суперпозитивний відгук про мій досвід лікування в клініці «Оберіг». 23.05.2019 мені був видалений жовчний, оперував мене Мендель М.А. Операція для будь-якої людини це стрес, я не став винятком і час до операції для мене був досить хвилюючим. Але як виявилося марно 🙂 Все пройшло швидко, чітко і дуже клієнтоорієнтовано! З моменту надходження і до виписки ти відчуваєш професійний підхід кожного учасника процесу. У зв’язку з цим хочу висловити величезну подяку Миколі Андрійовичу та його команді. P.S. Сьогодні 31.05.2019 зняв шви, нічого не болить, фізіологічні процеси всі в нормі, про операції нагадують тільки маленькі шви. Схуд на 5 кг, до літа готовий :))

Олег

22 лютого 2019

Доктор Мендель прооперував мене 10 січня 2019 року, і вже на наступний день я поїхав додому, а 18 — зняли шви. Дуже кваліфікований медперсонал в стаціонарі. Через місяць повернувся до улюблених занять в спортклубі. Лапароскопічна операція пройшла успішно і реабілітація теж. Спасибі, Микола Андрійович.

Ксюша

12 травня 2018

Спасибі велике доктору Менделю Миколі Андрійовичу! Дуже рада, що потрапила в клініку Оберіг, давно збиралася, але все за святами не виходило. А може просто страх не пускав мене. Дуже нервувала, боялася прийому, але все пройшло так швидко і делікатно! Це та ситуація, коли очікування чогось, гірше самого процесу огляду. Рекомендую доктора всім, якщо вам необхідна консультація хірурга — сміливо звертайтеся, знала б, що є такий лікар, звернулася б раніше в клініку Оберіг і не затягувала з проблемою.

Денисенко Інна

10 липня 2017

Опинитися в руках хірурга, для якого лікар — це не просто професія, а покликання, напевно, мрія кожного пацієнта. Протягом 3-х років я відкладала операцію з видалення жовчного міхура, сумнівалася, терпіла періодичні напади … Після консультації Миколи Андрійовича Менделя мої сумніви були розвіяні і призначена планова холецистектомія. На наступний день після операції я поїхала додому і вже зовсім скоро повернулася до звичного способу життя. Вдячна Миколі Андрійовичу за високий професіоналізм, чуйне ставлення до пацієнтів і любов до своєї професії. Впевнена, Ваша професія відповідає вам взаємністю! Окрема подяка старшій медсестрі хірургічного кабінету Бабій Валентині Григорівні.

Мар’яна Тюріна

6 лютого 2017

Кілька років відкладала операцію з видалення жовчного міхура, намагалася «домовитися» зі своїми каменями розміром в 1,5 см, терпіла періодичні напади — боялася. Одна консультація з Миколою Андрійовичем Менделем зняла всі страхи і переконала в необхідності прийняти єдино вірне рішення. Вранці зробила у нього планову холецистектомію, ввечері цього дня вже ходила по коридорам клініки, а на наступний ранок виписалася додому. Відновлювальний період пройшов легко: відчувала себе чудово, перші тижні практикувала часте дробове харчування (заодно пострункішала без особливих зусиль), а через місяць вже летіла на йога-семінар в Таїланд! Тайська кухня, екзотичні фрукти, походи в гори, йога, плавання, масаж — насолодилася всім сповна! Вдячна Миколі Андрійовичу за можливість повернутися до повноцінного життя, без болю і страхів, за уважність, чуйність і професіоналізм!

Анна

3 лютого 2017

Хочу розповісти про свій випадок. 12 років я страждала від проблем з шлунково-кишковим трактом, обстежувалася і лікувалася у всіх провідних клініках Києва. Ніхто не зміг мені допомогти. Тільки в Оберізі був поставлений правильний діагноз, виявився складний вроджений дефект. У квітні 2016 року Микола Андрійович Мендель прооперував мене і подарував нове життя! Спасибі Вам ДОКТОРЕ за Ваші золоті руки. Тепер я живу повноцінно і згадую про Вас кожен день. Дякуємо. Хоча я не знаю, якими словами висловити те, що Ви зробили для мене і моєї родини.

Ольга

1 лютого 2017

Я дуже рада, що вибрала клініку «Оберіг» і лікаря Менделя Микола Андрійовича. Була операція по видаленню пупкової грижі, на наступний день я вже була дома. Рекомендую цього чудового лікаря з великої літери, спасибі, що взагалі є такі люди, як ви, і роблять все на вищому рівні. А також хочу подякувати медсестрі Бабій Валентині Григорівні, яка була завжди зі мною на зв’язку і дала мені впевненість в позитивному результаті. P.S. Через тиждень шов не помітний, все зроблено дуже акуратно.

Влад

16 травня 2016

Чудовий лікар! Дуже уважний і шикарний спеціаліст в своїй області. У мене була складна операція по закриттю стоми 19.04.06. Операція пройшла успішно! Спасибі Вам за Ваші ЗОЛОТІ РУКИ!!! Всім рекомендую в разі необхідності звертатися в цю чудову клініку до цього спеціаліста!

Калісецька Надія

30 жовтня 2015

Нещодавно видаляла атерому на правій щоці, операцію провів Мендель Микола Андрійович. Результатом операції дуже задоволена, незважаючи на те, що атерома була великого розміру, слідів хірургічного втручання практично не видно. Дуже вдячна Миколі Андрійовичу за професіоналізм та гарне ставлення. Людям з подібною проблемою раджу не зволікати та звертатися до лікаря.

Елена Кузьменко

2 червня 2015

Микола Андрійович — чудовий лткар. Мої враження про нього: розумний, «Золоті руки», уважний до пацієнтів та обов’язковий. 18 лютого 2015 в «Оберізі» мені видалили жовчний міхур. Відчуваю себе добре, школую, що не зробила операцію років 7 тому.

Надежда

30 листопада 2014

Шановний Микола Андрійович, дякую Вам за вашу роботу і ставлення до пацієнтів, зроблена вами операція 17 листопада повернула мене до життя, ви хірург з великої літери бажаю Вам подальших успіхів у роботі, СПАСИБІ ВАМ за те що ви є!

Олена

5 листопада 2013

Найкращий хірург 🙂 У його серці палахкотить незримий вогонь вічного неспокою, а це тому що він веде боротьбу за життя та здоров’я. Низький уклін вам, Миколе Андрійовичу, за те, що ви рятуєте життя. Ви є промінчиком ласки, доброти, щирості. Ви – наш янгол охоронець…Нехай Господь обдаровує вас усіма благами, а Богородиця тримає під своїм омофором на многії літа. Я і вся моя сім»я щиро Вам дякуємо . З Повагю Гусак Олена Миколаївна.

Андрей

31 жовтня 2013

Висловлюю свою щиру подяку за видалення ліпоми на спині. Був дуже приємно вражений якістю наданих послуг та професіоналізмом лікаря. Микола Андрійович — чудовий фахівець, Оберіг — чудова клініка.

Юрий Коваленко

1 липня 2013

Хочу висловити щиру подяку Миколі Андрійовичу і Валентині Григорівні за професіоналізм у діагнозі та проведенні мені операції з видалення ліпоми на спині, велике Вам людське спасибі що Ви вмієте дуже уважно і дійсно по-справжньому ставитися до своїх пацієнтів, після чого людина дійсно може довіряти Вам своє здоров’я і не бояться операцій якщо вони робляться Вашими руками. Здоров’я Вам, удачі у всьому і завжди, якщо є такі хірурги — значить у нашому суспільстві ще не все втрачено. З повагою Ю.В.Коваленко

Виктория Архипчук

16 червня 2013

Шановний Микола Андрійович! Наша сім’я від усієї душі вітає Вас з Днем медичного працівника! Ми бажаємо Вам душевних і фізичних сил, здоров’я, благополуччя, усілякого везіння. Ви — еталонний приклад сумлінного і талановитого медика. Спасибі велике за Вашу працю, Вашу чесність, відкритість і любов, яку відчувають всі Ваші пацієнти! З повагою, Вікторія Архипчук

Пашков Михаил Юрьевич

21 травня 2013

Від імені всієї родини хочу висловити Вам глибоку вдячність і подяку за Вашу сумлінну, високопрофесійну працю, за Ваше добре, людяне і турботливе ставлення до пацієнтів. У складний для нас час Ви прийшли на допомогу як лікар і як уважна і чуйна людина. Ви унікальний майстер, хірург від Бога. Ви великої душі людина. І ці якості запорука лікарського успіху. Низький уклін Вам, Микола Андрійович!

Виктория

28 лютого 2013

Шановний Микола Андрійович! Дякую Вам велике за те, що Ви є — небайдужий, уважний, врівноважений! Ви лікар від Бога! Усього найкращого Вам та Вашій родині!

Светлана

26 листопада 2012

Дуже вдячна лікарю «від Бога», Менделю Миколі Андрійовичу, у якого я нещодавно прооперувалася. Перед тим, як оперуватися, довго обирала лікаря і не помилилася. Враження залишилися тільки найкращі, як про самого хірурга так і про перебування у стаціонарі клініки. Велике всім спасибі!

Селиванова А.В.

7 жовтня 2012

Хотілося б висловити величезну подяку всьому мед.персоналу клініки, особливо хотілося б відзначити свого лікаря Менделя Н.А., за увагу, турботу, професіоналізм. Ще раз величезне спасибі всім.

С уважением, Лена Рябенко

7 жовтня 2012

Хочеться висловити величезну подяку всьому колективу клініки «Оберіг» за Вашу нелегку працю! Спасибі за Вашу увагу кожну секунду, за турботу, доброту і щирість. Перебування в дорослому стаціонарі пройшло просто чудово. Всі медсестрички, санітарочка дуже уважні. Окрема подяка моєму хірургу, доктору «Золоті руки» Менделю М.А., анестезіологу, всім, хто був присутній при операції. Також окрема подяка старшій медсестрі дорослого стаціонару — шалено уважна і приємна людина. Спасибі за Вашу працю! Низький уклін.

Грекова Екатерина

3 жовтня 2012

Величезне спасибі Центру хірургії клініки, а саме Менделю Миколі Андрійовичу і Гойді Михайлу Серафимовичу! Ви найкращі хірурги! Спасибі за проведену операцію, поради та підтримку, ви не просто рятуєте людей, а даруєте їм впевненість у тому, що все буде добре! А також хотілося б подякувати мед сестрам стаціонару і анестезіологам, завжди приємно, коли у важкий момент тебе оточують не просто професіонали, а люди, які люблять свою роботу і повністю їй віддаються.

Тиосса Георгий Валентинович

31 серпня 2012

Хочу висловити свою подяку всьому персоналу клініки «Оберіг» та особисто моєму лікуючому лікарю Мендель М.А. Я лікар з 40-річним стажем. Так склалося, що потрапив я у Вашу клініку з патологією, що виникла в наслідок оперативного втручання — видалення поліпа — післяопікова перфорація сигмовидної кишки. <! — More -> Лапаротомія, накладення трансверзостомії, формування параколостомічної грижі. Все почалося 19.04.2011. Не стану описувати всі фізичні та емоційні страждання, які я переніс у зв’язку з цим захворюванням. Можу тільки позначити, що якби «колеги» до яких я звернувся спочатку працювали хоча б приблизно такими методами, ставленням до пацієнта і звичайно з устаткуванням подібним Вашій клініці — всього цього б не було. Коли я дозрів (у вересні 2011) до того, що потрібно шукати клініку, де мені дійсно допоможуть, почав пошуки і по інтернету зв’язався з лікарем Менделем. Задав своє питання — отримав виразні і чіткі відповіді, приїхав на огляд, обстеження та консультацію. Пройшов місяць підготовки за рекомендацією лікаря Менделя і ось, через 5 днів після операції виписаний з гарним самопочуттям за власним бажанням. Перші дні після операції були непростими, природно були болі, які вчасно втамовували. Персонал хірургічного стаціонару максимально ввічливий, професійний і уважний до потреб пацієнта. Ще раз висловлюю свою подяку і вдячність Лікарям і медсестрам, санітаркам і всьому персоналу клініки «Оберіг».